Leolux | Breukelen

In samenwerking met Goevaers hebben wij de goudkleurige gevel van Leolux Experience Center gerealiseerd. De opvallende schoepen aan de achtergevel zijn zo ontwikkeld, dat het aanzicht van het gebouw verandert als je erlangs rijdt over de A2. Boven de entree van de voorgevel is de bekleding uitgevoerd met U-vormige schoepen. We hebben voor dit project de gevelbekleding van de schoepen incl. omranding geleverd en gemonteerd welke zijn uitgevoerd in aluminium strekmetaal 400x140x33x2. Wij zijn zeer trots op het eindresultaat waarbij de schoepvormige elementen in het oog springen.

Architect: De Bever architecten uit Eindhoven
Aannemer: Bouwonderneming Goevaers & Znn. – Best
De Strandgaper | Bergen op Zoom
Hornbach | Nieuwegein
Audi | Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu