AUDI HONEYCOMB FASSADE

Ontwerp: Audi Honeycomb Fassade

De stijlvolle gevels van Audi, wie kent ze niet? Rometa Metaalproducten is leverancier van Audi gevelbekleding en zorgt ervoor dat Audi ook van buiten straalt!
Het strakke gevelaanzicht is te danken aan de horizontale zettingen. Er ontstaat een lijnenspel dat mede bijdraagt aan dit gevelconcept. Maar ook de speciaal ontwikkelde honeycomb voor Audi is een uniek element in de fassade. Ontdek nu alles over Audi gevelbekleding en doe geweldige inspiratie op voor uw project.

Audi gevels voorzien van Honeycomb uitstraling!

Audi Honeycomb Fassade | Rometa Metaalproducten
Audi

Rometa Metaalproducten is dealer van geperforeerd metaal voor Audi gevelbekleding. De gevels stralen klasse uit, passend bij de identiteit van Audi. De architectuur is oogverblindend en voor iedereen herkenbaar. Door de hoogwaardige kwaliteit is Audi content met onze gevelbekleding.

Audi Honeycomb Fassade | Rometa Metaalproducten
Honeycomb

De honeycomb perforatie in de gevelbekleding van Audi is een ware eyecatcher! De aluminium platen worden geperforeerd, waarna ze in een speciale machine haaks worden gezet in de vorm. Het is een complex proces, waaruit een bijzonder eindproduct ontstaat met het honeycomb patroon.

Audi Honeycomb Fassade | Rometa Metaalproducten
Fassade

De fassade van Audi is wereldwijd herkenbaar, dankzij het consistente gebruik van dezelfde materialen. De gevelbekleding krijgt een chique uitstraling door de keuze voor blank anodiseren van het geperforeerde materiaal. De perforatie is lichtdoorlatend, dit geeft de gevel een apart effect.

Meer informatie over de Honeycomb gevels van Audi?

Bel ons op +31413262040 of stuur een e-mail naar info@rometa.com

GEREALISEERDE AUDI FASSADEN:

Audi Alkmaar
Audi Amsterdam
Audi De Meern
Audi Geldermalsen

Audi Groningen
Audi Hengelo
Audi Purmerend
Audi Rotterdam

AUDI TERMINAL FAÇADE PROJECTEN

Alle Audi gevels zijn voorzien van geperforeerd metaal. De aluminium gevelbeplating met honeycomb perforatie ziet u terug in ieder Audi project.
Bekijk het portfolio van de gerealiseerde Audi fassaden in de Benelux op onze projectpagina.

Audi | Den Haag
Audi | ‘s-Hertogenbosch
Audi | Almere