GEPERFOREERD

Product: Geperforeerd Metaal

Geperforeerde gaten maken het materiaal bijzonder! Dat is de unieke eigenschap van geperforeerd metaal en tevens ook de grootste uitdaging bij dit product. U maakt zelf een keuze uit perforatiepatronen en gatdiameters. Hierdoor kunnen er vierkante gaten ontstaan of bijzondere vormen in de plaat worden gecreëerd. Elke gewenste uitstraling is realiseerbaar. Geen idee is te gek! Een unieke manier van perforeren is figuurperforatie.  Hierdoor ontstaan afbeeldingen, omdat er gebruik wordt gemaakt van een speciale techniek met verschillende gatdiameters. Middels fotoperforatie ontstaan de meest stijlvolle gevels en interieurs.

De perfoplaten zijn te produceren uit verschillende metalen en toe te passen in diverse disciplines. Hiervan wordt zowel in de bouw als in de industrie veelvuldig gebruik van gemaakt. In de bouw als gevelbekleding of afwerking van uw interieur. Hierbij zijn de panelen in de vorm van cassettes, waarbij de buitenranden van de platen worden omgezet. In de industrie wordt het gebruikt bij onder andere zeven en zeeftrommels.

Een bijzonder proces

GEPERFOREERD METAAL PROJECTEN

Alle projecten van Rometa Metaalproducten zijn een prachtige inspiratiebron voor u als architect of opdrachtgever.
Samen met u creëeren we de mooiste projecten met strekmetaal en geperforeerd metaal. Laat u inspireren door ons uitgebreide portfolio.

De Strandgaper | Bergen op Zoom
ERF Terrein | Eindhoven
Fenixloods | Rotterdam
Audi | Den Haag
Gemeente | Oldebroek
Europahuis | Amsterdam
Menu